Mest solgte i denne kategori

0 anmeldelser

Et højt niveau af nitrat i vandet kan ikke bare føre til øget algevækst i dit akvarie, men kan også skade dine fisk. Tetra Nitratminus vandplejemiddel reducerer indholdet af nitrat ved at øge mængden af gavnlige bakterier i vandet, som har nitrat som føde. De nedbryder så nitratet, så du højner dit akvaries vandkvalitet på en naturlig og sikker måde, og sænker nitratmængden i vandet til en acceptabel værdi under 40 til 50 milligram pr. liter.

Det kan tage op til et par uger, før du ser en effekt af Tetra Nitratminus vandplejemiddel, da det kommer an på mængden af nitrat i dit akvarie, som produceres løbende af dine fisks efterladenskaber. Løbende brug af Tetra Nitratminus vandplejemiddel hjælper med at stabilisere nitratniveauet i vandet.

Tetra Nitratminus vandplejemiddel er egnet til ferskvandsakvarier og er ufarligt for dit akvaries beboere.

Denne flaske på 100 ml rækker til 400 liter vand, og den flydende formel gør det nemt at dosere, samt at efterdosere.

49,00 DKK
0 anmeldelser

Tetra Test AlgaeControl 3in1 er det optimale hjælpemiddel til at måle vandparametrene nitrat og fosfat. Dette gør det nemt at holde styr på de vigtigste algeparametre og forhindre vækst af alger i damme eller akvarier. Testen måler også karbonathårdheden, denne parameter er meget vigtig for stabile vandforhold og for at forhindre et pludseligt fald i surhedsgraden.

For at bruge Tetra Test AlgaeControl 3in1 skal du blot sætte teststrimlen i vandet, hvirvle den i et eller to sekunder og læse den vigtigste information om vandparametrene nitrat, fosfat og kulstofhårdhed blot 60 sekunder senere. Farvekortet bruges til at afgøre, om de er inden for et sikkert område.

199,00 DKK
0 anmeldelser

Tetra AquaSafe gør vandhanevand sikkert for fisk og hjælper fisk og planter så de ikke skades af skadelige stoffer i vandet. Den optimerede B-vitaminblanding giver nu en endnu mere effektiv reduktion i den stress, som fiskene oplever under vandskift, hvilket skaber grundlaget for et sundt liv i akvariet.

Gør vand fra vandhanen så fiskene kan tåle det.

Fjerner straks klor, chloramin, kobber, zink og bly fra ledningsvand.

Den optimerede B-vitaminblanding reducerer stress for fisk og understøtter deres sundhed på en bæredygtig måde.

Indeholder et naturligt planteekstrakt for at beskytte fiskens gæller og slimhinder Vitaminer, jod og magnesium fremmer vitalitet, vækst og velvære.

Produktet gør vandet klarere ved at fremme væksten af ​​gavnlige bakterier

 

899,00 DKK